İşletme, İktisat ve Maliye Bölümü Mezunlarına Ait Sıralama ve Yedek Kayıt

19 Haziran 2017 Pazartesi

İşletme, İktisat ve Maliye Bölümü Mezunlarına Ait Liste İçin Tıklayınız.

Asıl Adaylar 19-23.06.2017 tarihleri arasında kayıt için istenen belgelere ilaveten  Transtkript ekleyerek kayıt yaptırabilirler. Yedekler İçin boş kontenjanlar dahilinde 23.07.2017 tarihinde ilana çıkılacaktır.
Not: Aşağıdaki alanlardan mezun öğrenciler kontenjan sınırlaması olmaksızın 19-23.06.2017 tarihleri arasında kayıt yaptırabilirler.
ATAMAYA ESAS OLAN ALAN MEZUN OLDUĞU YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI/FAKÜLTE
Beden Eğitimi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Mezunları
Biyoloji Biyoloji Bölümü, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü
Coğrafya Coğrafya Bölümü
Din Kültürü ve İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Bilimleri Fakültesi, Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi, Dini İlimler Fakültesi ,İslami İlimler Fakültesi
Felsefe Felsefe Bölümü (En az 16 kredi Sosyoloji, 16 kredi Psikoloji aldığını belgelendirenler), Sosyoloji Bölümü (En az 16 kredi Felsefe, 16 kredi Psikoloji, 8 kredi Mantık aldığını belgelendirenler
Fizik Fizik Bölümü, Fizik Mühendisliği
Kimya Kimya Bölümü, Kimya Mühendisliği
Matematik Matematik Bölümü, Matematik-Bilgisayar Bölümü(**)
Sağlık/Sağlık Hizmetleri Hemşirelik Yüksekokulu, Hemşirelik/Bölümü, Ebelik/Bölümü, Sağlık Memurluğu/Bölümü, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Eğitimi Bölümü
Tarih Tarih Bölümü
Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü, Türk Halkbilimi Bölümü

(**)  Kredilerinin en az  %70’ini matematik alanında belgelendirenler

Kesin Kayıt Tarihi:19-23 Haziran 2017
Kesin Kayıt Yeri : Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yerleşkesi Çayeli-RİZE

Kesin  Kayıt İçin gerekli Belgeler
KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- Lisans Diplomasının Onaylı Örneği
2-  Nüfus cüzdanı fotokopisi
3- Öğrenim ücretinin birinci taksitinin (1000 TL, Üniversitemiz Mezunları 750TL) ödendiğini gösteren banka dekontu. (Öğrenim ücretinin ikinci taksiti ise 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi başında yatırılacaktır. Öğrenim Ücretinin; adayın TC Kimlik No, Ad Soyad Bilgileri ve “Formasyon Güz Dönemi Yeni Kayıt” açıklamasıyla yatırılması gerekmektedir.)
4-Kayıt Formu ve Dilekçesi

Not: Programda ilk yarıyıl dersleri Temmuz 2017-Ağustos 2017 tarihleri arasında uzaktan eşzamanlı eğitim yoluyla, ikinci dönem dersleri ise Ekim 2017 -Aralık 2017 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde (Çayeli) yapılacaktır. Her bir yarıyıl, sınavlar hariç 14 haftadan oluşmaktadır. Her iki yarıyıl sınavları Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde yapılacaktır. 2. yarıyıl dersleri ilan edilecek akademik takvim uyarınca haftasonları veya haftaiçi mesai saatleri dışında yapılacaktır. İkinci yarıyıl yapılacak Öğretmenlik Uygulaması dersinin haftalık 6 saatlik uygulaması, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Liselerde ve haftaiçi bir gün yürütülecektir.

Öğrenim ücretinin ödeneceği Banka VAKIFBANK Rize Merkez Şubesi
Öğrenim ücretinin ödeneceği Banka IBAN numarası TR41 0001 5001 5800 7294 6356 90

***Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti; 07.06.2017 tarih ve 389 Sayılı Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  mezunları için 1500 TL, diğer üniversite mezunları için 2000TL olarak belirlenmiştir. Katkı payı iki eşit taksit halinde Yaz ve Güz yarıyılında  ilgili banka hesabına peşin olarak yatıracaktır.