Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2017-2018 Güz Dönemi Kayıt İlanı

03 Ekim 2017 Salı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2017-2018 Güz Yarıyılı  Kesin Kayıt İlanı

Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananların Listesi İçin Tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihi:04-13 Ekim 2017
Kesin Kayıt Yeri : Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yerleşkesi Çayeli-RİZE

Kesin  Kayıt İçin gerekli Belgeler
KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- Lisans Diploması veya Öğrenci Belgesinin Onaylı Örneği
2-  Nüfus cüzdanı fotokopisi
3- Öğrenim ücretinin birinci taksitinin (1000 TL, Üniversitemiz Öğrencileri ve Mezunları 750TL) ödendiğini gösteren banka dekontu. (Öğrenim ücretinin ikinci taksiti ise 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Bahar Dönemi başında yatırılacaktır. Öğrenim Ücretinin; adayın TC Kimlik No, Ad Soyad Bilgileri ve “Formasyon Güz Dönemi Yeni Kayıt” açıklamasıyla yatırılması gerekmektedir.)
4-Kayıt Formu ve Dilekçesi (Formasyon Biriminde Doldurulacaktır.)
5- Muhasebe Finansman/Pazarlama Perakende Alanına Not Ortalaması ile yerleşenler için Not Döküm Belgesi

Not: Programda ilk yarıyıl dersleri Ekim 2017-Ocak 2018 tarihleri arasında uzaktan eşzamanlı eğitim yoluyla, ikinci dönem dersleri ise Şubat  2018 -Haziran 2018 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde (Çayeli) yapılacaktır. Her bir yarıyıl, sınavlar hariç 14 haftadan oluşmaktadır. Her iki yarıyıl sınavları Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde yapılacaktır. 2. yarıyıl dersleri ilan edilecek akademik takvim uyarınca haftasonları veya haftaiçi mesai saatleri dışında yapılacaktır. İkinci yarıyıl yapılacak Öğretmenlik Uygulaması dersinin haftalık 6 saatlik uygulaması, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Liselerde ve haftaiçi bir gün yürütülecektir.

Öğrenim ücretinin ödeneceği Banka VAKIFBANK Rize Merkez Şubesi
Öğrenim ücretinin ödeneceği Banka IBAN numarası TR41 0001 5001 5800 7294 6356 90

***Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti; 07.06.2017 tarih ve 389 Sayılı Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  mezunları için 1500 TL, diğer üniversite mezunları için 2000TL olarak belirlenmiştir. Katkı payı iki eşit taksit halinde Güz ve Bahar yarıyılında  ilgili banka hesabına peşin olarak yatıracaktır.